Het sfeervolle verteltheater van Silvester vind je op de eerste verdieping in het achterhuis. Het biedt plaats aan maximaal 35 personen. Van september tot mei hebben we iedere zaterdag kindervoorstellingen met poppenspelers, zangers, verhalenvertellers of schilder- en knutselactiviteiten. Ook verzorgen we workshops en lezingen voor volwassenen (verhalen vertellen, informatief lezen, e.a.).  

Vanaf oktober zijn er weer voorstellingen in het Verteltheater op zaterdag.

Iedere derde dinsdag van de maand om 9:30 zijn er babyconcertjes met Judien Luinenburg. Reserveren hiervoor graag bij iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn babyconcerten op dinsdag 20 maart, 17 april, 15 mei en het laatste babyconcert voor de zomer is op dinsdag 19 juni.

Voorjaar bij de Yogaboom

Kinderyoga op woensdagmiddag vanaf 14 maart in het Verteltheater

Kleuteryoga  14.00 tot 14.45
Kinderyoga  15.15 tot 16.15
Tieneryoga  16.45 tot 17.45

Een proefles doen kan altijd.
Of kom kennismaken via het aanbod van de Schoolsportcommissie Leiden

Geef je nu op.
Voor informatie: de Marebron / Sietske de Jongh / 0623965099
www.demarebron.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.schoolsportcommissieleiden.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of vraag naar de informatiefolder in de winkel

de Marebron